Carles Dénia: 'Per fi he pogut fer un disc sense condicionaments de cap mena'

Updated: Aug 22, 2020

Ha posat música a poemes àrabs valencians a 'El paradís de les paraules'


M'he alliberat de tots els estils tan puristes i m'he deixat endur pels poemes andalusins valencians', explica el músic Carles Dénia. 'El paradís de les paraules' (Comboi Records), que ara enllesteix, conté poemes àrabs dels segles X al XIII, adaptats pel poeta Josep Piera i musicats per ell. En aquesta entrevista de VilaWeb TV, diu que ha estat la feina en què s'ha sentit més lliure: 'Per fi he pogut fer un disc sense condicionaments de cap mena'.


El disc és a punt de sortir i s'estrenarà oficialment el dia 21 de juliol a Gandia, en un concert molt especial, en què també participarà Josep Piera. Mentrestant, la revista Sons de la Mediterrània dedica la portada de maig-juny a Carles Dénia, una de les veus més destacades de casa nostra.


De pas per VilaWeb, Dénia ens ofereix una de les cançons del disc, 'Deixeu-vos de retraure'm les passions', i un cant de batre.


Carles Dénia, nascut a Gandia, resideix ara a Vilanova i la Geltrú. Durant uns quants anys va estar-se als Països Baixos, on estudiava guitarra.


http://www.vilaweb.cat/noticia/3892899/20110531/carles-denia-fi-he-pogut-disc-sense-c ondicionaments-cap-mena.html

0 comments